MASSIMUIJAT

Massimuijat blogissa käsitellään sijoittamista ja vaurastumista, mutta ei pihistellen vaan elämästä nauttien. Blogin takana on 27-vuotias nainen, joka on tehnyt käännöksen himoshoppaajasta rahabloggaajaksi. Entinen shoppailuholisti “tuhlaa” nyt rahansa sijoitusasuntoihin ja indeksirahastoihin. Motto: “Vaurastutaan elämästä nauttien, ei pihistellen”.

 

KASVUSSA

Kasvussa-blogissa käsitellään asuntosijoittamista vaurastumisen välineenä. Blogissa jaetaan käytännöllisiä vinkkejä niille, jotka pohtivat asuntosijoittamisen aloittamista sekä niille, jotka haluavat kehittyä asuntosijoittajana ja vuokranantajana.

Blogin takana on Niina Huhtala, joka luo uraa  kansainvälisissä myynnin tehtävissä. Samalla hän rakentaa taloudellista kivijalkaa sijoittamalla asuntoihin Suomessa ja Englannissa.

MIlli

Milli-blogi sisältää analyyttistä pohdintaa aiheesta raha.  Millissä myös inspiroidutaan itsensä ja oman talouden kehittämisestä. Pyrin puristamaan kimuranteistakin sijoitusaiheista selkeitä ja helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia.

Toivon että voin pohdinnoillani inspiroida ja rohkaista ihan tavallisia ihmisiä kiinnostumaan sijoittamisesta ja vaurastumisesta. Uskon, että jos minä pystyn tähän, niin pystyt sinäkin. Tervetuloa mukaan kanssani oppimismatkalle!

Vaurastumisen polku

Vaurastumisen polku-blogissa kirjoitan asioista, joiden olen itse todennut edistävän taloudellista hyvinvointia. Haluan rohkaista erityisesti naisia ottamaan oma talous haltuun, kiinnostumaan rahasta ja huomaamaan, että se on yksinkertaista ja palkitsevaa. Blogi käsittelee taloudellisen hyvinvoinnin askeleita lapsiperheen näkökulmasta, sijoittamista ja yrittäjyyttä. Tervetuloa vaurastumisen polulle!