Rahamedian tapahtumat saavat jatkoa! Loppuunmyydyssä tammikuun tilaisuudessamme saimme toiveita siitä, että järjestäisimme tapahtuman asuntosijoittamisen teemalla. Toiveenne on kuultu!

12.3.2020; Tiedote Rahamedian “Vaurastu asuntosijoittamisella” -tilaisuuteen (27.3) liittyen

Olemme päättäneet perua tilaisuuden heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. Kaikille lipun jo ostaneille hyvitetään lipun hinta kokonaisuudessaan takaisin. Lipun hyvitys tapahtuu Billetto-alustan toimesta automaattisesti 22 päivän sisällä (ja riippuen oman pankkisi prosessointinopeudesta).

Terveys on aina tärkeintä, joten nyt on hyvä välttää suurempia kokoontumisia toistaiseksi. Pidämme tilaisuuden sitten, kun tilanne rauhoittuu ja tiedotamme uudesta ajankohdasta teille kaikille hyvissä ajoin! Kiitoksia kymmenille jo lipun ostaneille kiinnostuksesta tilaisuuttamme kohtaan. Odotamme innolla, että pääsemme järjestämään tilaisuuden teille entistäkin mielenkiintoisemmalla sisällöllä.

Parhain terveisin,
Rahamedian väki Johanna, Niina ja Minttu
toimitus@rahamedia.fi

 

Vaurastu asuntosijoittamisella –ASUNTOSIJOITUSilta 

uusi päivämäärä julkistetaan myöhemmin

Oletko kiinnostunut asuntosijoittamisesta? 

Rahamedian tilaisuudessa pääset tutustumaan asuntosijoittamisen perusteisiin kokeneiden asuntosijoittajien johdolla. Kyseessä on lämminhenkinen koulutus “with a twist”: huippulaadukkaan sisällön lisäksi pääset nauttimaan kuohuvasta ja herkullisista cocktail-paloista! Lisäksi pääset verkostoitumaan muiden teemasta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. 

Kuulet illan aikana seuraavista teemoista:

  • Miksi asuntosijoittaminen on hyvä vaurastumisen väline?
  • Millaisia asuntosijoittamisen strategioita on olemassa?
  • Miten pääset alkuun sijoitusasunnon etsimisessä ja mitä asioita sinun tulisi ottaa huomioon valitessasi asuntoa?
  • Miten lasket asuntosijoittajan peruslaskelmat?
  • Millaisia riskejä asuntosijoittamiseen liittyy?
  • Mitä ottaa huomioon sijoitusasunnon remontoinnissa?

Illan esiintyjinä toimivat kokeneet asuntosijoittajat erilaisilla strategioilla:

  • HEIKKI PAJUNEN – ASUNTOSIJOITTAJA 15 VUODEN KOKEMUKSELLA
  • JOHANNA PÖYSTI – VUODEN SIJOITTAJA -FINALISTI, YRITTÄJÄ & ASUNTOSIJOITTAJA
  • MARIA FRISTRÖM – KOTIÄITI, JOKA RAKENSI MILJOONAN EURON ASUNTOSALKUN PARISSA VUODESSA
  • NIINA HUHTALA – ASUNTOSIJOITTAJA KAHDESSA ERI MAASSA 

Tapahtuman paikka: julkistetaan myöhemmin

Tervetuloa mukaan starttaamaan inspiroiva matka asuntosijoittamisen maailmaan!

 

 

 

ILLAN PUHUJAT

Heikki Pajunen - Yritysvalmentaja ja asuntosijoittaja

Heikki on intohimoinen valmentaja, joka haluaa ennen kaikkea saada työelämää muutettua parempaan suuntaan.

Hänen tavoitteenaan on, että ihmiset voivat syttyä omasta työstään ja sen myötä työelämän bisnestavoitteet ja hyvinvointi voidaan yhdistää. Silloin kun ihminen oppii uutta ja kehittyy, niin nämä kummatkin onnistuu. Heikki on sparrannut satoja yrityksiä, johtajia, urheilijoita ja sijoittajia valmentajana olleessaan.

Asuntosijoittamisen heikki on aloittanut vuonna 2008, yli vuosikymmen sitten. Nyt hänellä on muutaman sadan asunnon portfolio. Tärkein taito on ollut oppia olennaiset asiat asuntosijoittamisesta ja löytää oikeat kumppanit. Hyvä asiakaspalvelu ja yhteistyö, jossa ajatellaan aina ensisijaisesti toisen osapuolen etua on olennainen osa Heikin onnistumista asuntosijoittajana.

 

Johanna Pöysti - yrittäjä, sijoittaja

 Johanna Pöysti on 28-vuotias yrittäjä, bloggaaja ja sijoittaja. Pöysti on naisille tarkoitetun Massimuijat -yhteisön ja blogin perustaja sekä Rahamedian osakas. Hän on aloittanut asuntoihin sijoittamisen jo hyvin nuorella iällä, joten hän on toiminut asuntosijoittajana ja vuokranantajana jo useamman vuoden ajan. Hän pitää asuntosijoittamista yhtenä tärkeimmistä vaurastumisen välineistä itselleen.

Maria Friström - asuntosijoittaja, yrittäjä, podcast host

Maria Friström on yrittäjä, kahden taaperon äiti, luennoitsija sekä Tuplashotti -podcastin juontaja.

Maria jätti viestintäuransa ja unelmatyönsä Piilaaksoon ja aloitti Suomessa alusta asuntosijoittajana, alkuun työttömänä kotiäitinä. Nyt hän on kasvattanut yli miljoonan arvoisen asuntosalkun parissa vuodessa.  Marian intohimo on kohtaamiset, opettaminen sekä muiden rohkaiseminen.

Niina Huhtala - Uranainen, asuntosijoittaja

Kansainvälistä uraa luova Niina Huhtala (FM & KM) on päivätyönsä ohella asuntosijoittaja. Hän on sijoittaa asuntoihin Suomessa ja Englannissa. Hän on rakentanut muutamassa vuodessa merkittävän portfolion yhdessä puolisonsa kanssa. Hänen tavoitteenaan on jatkaa asuntosijoittamista molemmissa maissa ja saavuttaa sitä kautta taloudellinen vapaus viiden vuoden sisällä.

Seuraa tapahtumaa somessa

#asuntosijoitusilta