Sijoittajamessut 2020

Sijoittajamessut 2020 on syksyn merkittävin osakesäästämisen ja yksityissijoittamisen tapahtuma Helsingissä. Mukana ovat Suomen johtavat pörssimediat Kauppalehti ja Arvopaperi sekä kymmeniä sijoitusalan toimijoita, palveluntarjoajia ja Helsingin pörssin yhtiöitä. 

Messukeskus, Helsinki 12.11.2020

Sijoitussummit 2020

SijoitusSummitissa Suomen johtavat sijoitusalan asiantuntijat antavat verkossa nähtävien haastatteluvideoiden muodossa ajankohtaisia näkemyksiä markkinoista sekä sijoitusvinkkejä sijoittamisen trendeistä, sijoituspalveluista, -tuotteista sekä monista muista sijoittamiseen liittyvistä aiheista.

Verkkotapahtuma 16.3.-22.3.2020

 

Sijoitusmessut 2020

Vuodesta 1999 saakka järjestetty Sijoitusmessut tarjoaa laajan katsauksen sijoittamiseen ja ajantasaisinta tietoa talouden tilanteesta. Messuilla tapaat pörssi-, asunto- ja metsäsijoittajia, sijoittamisesta kiinnostuneita, aktiivisia yksityissijoittajia, sijoitusalan ammattilaisia, Suomen johtavia talouden asiantuntijoita, institutionaalisia sijoittajia sekä pörssiyhtiöiden rahoitus- ja talousjohtoa. Sijoitusmessut on yleisölle täysin avoin ja ilmainen tapahtuma.

Tampere-talo 14.5.2020

Pörssisäätiö

Pörssi-illat ovat yksityisille ihmisille tarkoitettu tilaisuus, jossa saa tietoa taloudesta ja pörssiyhtiöistä.

Tilaisuudessa noin 3-4 pörssiyhtiötä esittelee liiketoimintaansa ja muita sijoittajan kannalta kiinnostavia asioita. Esityksen pitää yhtiön toimitusjohtaja tai muu johdon edustaja. Pörssi-illassa on yleensä myös ekonomistin tai muun asiantuntijan esitys, joka keskittyy taloustilanteeseen ja markkinanäkymiin.

Pörssisäätiön sivuilta löydät heidän järjestämiään pörssi-iltoja.

Suomen vuokranantajat

Vuokranantajat.fi sivuilta löydät heidän tulevat tapahtumat.

Mimmit sijoittaa

Mimmitsijoittaa.fi sivuilta löydät heidän tulevat tapahtumat.

Vauras nainen -illat

Vaurasnainen.fi sivuilta löydät heidän tulevat tapahtumat.