Unelmat todeksi -tapahtuma, pe 24.1 klo 17.30 – 20.30

UNElmat todeksi — Inspiroivia tarinoita uraan ja vaurastumiseen liittyen

Uusi vuosi 2020 ja uudet kujeet! Onko sinulla alkavalle vuodelle uraan tai vaurastumiseen liittyviä unelmia, jotka haluaisit toteuttaa? Kaipaatko inspiraatiota ja rohkaisua muilta samanhenkisiltä naisilta?

Rahamedia.fi ja Tosinainen.fi järjestävät After Work -tapahtuman, jossa pääset kuulemaan inspiroivia tarinoita naisilta naisille. Tapahtumassa kuulet puheenvuoroja unelmiaan toteuttaneilta naisilta niin yrityselämän, yrittäjyyden kuin sijoittamisenkin maailmasta. Lisäksi pääset verkostoitumaan samanhenkisten naisten kanssa!

Tilaisuus järjestetään Hello Stranger-ravintolan tiloissa Helsingin keskustassa perjantaina 24.1 klo 17.30 – 20.30.  Ravintolan osoite on Vilhonkatu 6, Helsinki.

Lipun hintaan (37 EUR) kuuluu lasillinen kuohuvaa ja herkullisia cocktailpaloja. Loput lipputuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen, Naisten Pankki -järjestölle.

Naisten Pankki tukee naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä kestävän kehityksen periaattein. Tukemalla naista autamme koko perhettä ja myös koko kyläyhteisöä.

ILLAN PUHEENVUOROT

Johanna Pöysti - yrittäjä, sijoittaja

 

JOHANNA PÖYSTI | TUHLAAJATYTÖSTÄ VUODEN SIJOITTAJA -EHDOKKAAKSI

Johanna Pöysti on 28-vuotias yrittäjä, bloggaaja ja sijoittaja. Pöysti on naisille tarkoitetun Massimuijat -yhteisön ja blogin perustaja sekä Rahamedian osakas. Johanna isännöi ja juontaa iltamme.

Jessica Hynynen - sarjayrittäjä, KTM

JESSICA HYNYNEN | RIKO RAJASI – HYÖDYNNÄ POTENTIAALISI

Mitä tekisit jos sinulla olisi vain yksi elämä aikaa? Mitä haluat oikeasti tehdä ja kenen kanssa viettää aikaa – näihin tärkeisiin asioihin paneudutaan Jessican puheenvuorossa.

Sarjayrittäjä, KTM Jessica Hynynen on luonut todeksi omia unelmiaan yrittäjänä ja luonut uran koulutusten, valmennusten, mediatuotannon ja digimarkkinoinnin parissa. Jessica viettää osan työajastaan diginomadin tavoin matkustaen eri maissa perheensä kanssa ja kasvattaen omaa liiketoimintaansa verkon välityksellä. Jessica astuu rohkeasti oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja innostaa myös muita hyödyntämään oman potentiaalinsa. Hänen mielestään jatkuva itsensä kehittäminen, isosti ajattelemisen taito ja rohkeus toteuttaa itseään ovat avaintekijöitä omannäköisen elämän luomiseen.

Niina Huhtala - Uranainen, asuntosijoittaja, yrittäjä

NIINA HUHTALA | PUHU UNELMISTASI JA OSAAMISESTASI ÄÄNEEN

Oletko kuullut sanontaa “kun unelmistaan kertoo ääneen, ne todennäköisemmin toteutuvat”? Useat tutkimukset kertovat, että naisen oma toiminta uran ja tavoitteiden edistämiseksi on ehdottomasti merkittävin kiihdytin. Emme voi jäädä odottamaan, että tavoitteet jotenkin maagisesti toteutuvat itsestään tai ulkopuolisten tekijöiden ansiosta. On itse tartuttava toimeen. Hyvä alku on se, että opettelee puhumaan osaamisestaan ja unelmistaan ääneen muille.

Kansainvälistä uraa luova Niina Huhtala (FM & KM) on päivätyönsä ohella asuntosijoittaja ja yrittäjä. Hän on systemaattisesti toteuttanut unelmiaan niin uran kuin vaurastumisenkin saralla. Hän uskoo verkostoitumisen voimaan, jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja ennen kaikkea toimintaan: “Älä tuhlaa aikaasi jahkailuun — toimi!”

Suvi Koivusalo - näyttelijä, kouluttaja, konsultti

SUVI KOIVUSALO | LOPETA UNELMIESI SEURAAMINEN. NYT HETI.

Follow your dreams! Just work hard and never give up! Näitä mantroja me millenniaalit olemme saaneet kuulla lähes koko elämämme. Kehotukset unelmien seuraamisesta kokivat eksponentiaalisen kasvun 90-luvulla ja nykyään näitä samoja lauseita toistetaan niin kirjallisuudessa, kahvimukeissa kuin viihdeteollisuudessakin. Mutta mitä todella tapahtuu kun seuraat unelmiasi luovuttamatta ja loppuun asti?

Suvi Koivusalo on epätyypillinen hybridi kauppatieteiden maisteria ja näyttelijää, joka pyörittää omaa yrityskoulutusbisnestään Helsingissä ja Lontoossa. Hän kertoo oman tarinansa siitä, mitä seurauksia intohimoisella unelmien seuraamisella on ja miksi niiden hylkääminen oli hänen elämänsä paras päätös.

Anni Vallius (hyvinvointialan yrittäjä, podcast host) & Veera Könönen (Wellnessmalli 2019)

Anni Vallius ja Veera Könönen

ANNI VALLIUS JA VEERA KÖNÖNEN | WELLNESS VALLOITTAA — ROHKEUS MENESTYKSEN MITTARINA 

Anni Vallius on kolmikymppinen oman elämänsä boss lady, Boss Lady Podcastin emäntä, liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, sekä sosiaalisen median sisällöntuottaja Helsingistä.  Anni pyörittää kahta yritystä, joista toinen pyörii Suomen suosituimman hyvinvointikilpailun Wellnessmalli -kisan ympärillä!

Veera Könönen on 20-vuotias Wellnessmalli 2019 -kilpailun voittaja. Hän on viime vuosina tehnyt suuren elämänmuutoksen ja löytänyt itselleen terveellisemmän ja urheilullisen elämäntavan. Viime vuonna hän nappasi ensimmäisen sijan Anni Valliuksen emännöimästä Wellnessmalli-kilpailusta. 

Maria Friström - asuntosijoittaja, yrittäjä, podcast host

Maria Friström on yrittäjä, kahden taaperon äiti, luennoitsija sekä Tuplashotti -podcastin juontaja.

Maria jätti viestintäuransa ja unelmatyönsä Piilaaksoon ja aloitti Suomessa alusta asuntosijoittajana, alkuun työttömänä kotiäitinä. Nyt hän on kasvattanut yli miljoonan arvoisen asuntosalkun parissa vuodessa. Marian intohimo on kohtaamiset, opettaminen, sekä muiden rohkaiseminen. Koska jos hän pystyy, niin pystyt sinäkin. Puheenvuorossaan Maria kertoo miten.

Seuraa tapahtumaa somessa

#unelmattodeksi